Sommeren er stadig over os, og for at gøre din planlægning af sensommerens deltagelse i din lokale erhvervsforening effektiv, så følger her uddybende beskrivelser af de forskellige møder og aktiviteter som du har i vente fremtil medio september.
ALLE vores møder er lokale og fysiske – aldrig online og altid indenfor Lejre’s kommunale grænse – så sparer du tid og udgifter til kørsel og tiden forbundet med transport.
Husk det er altid gratis at deltage med mindre der står en deltagerpris.
Og man har mulighed for at invitere en gæst med.
Er man ikke medlem, men er nysgerrig på at deltage – så tilmeld dig alligevel.
Tilmelding er altid nødvendigt af hensyn til planlægning, og da deltagerlisten (navn og virksomhed) deles med de tilmeldte inden mødet.
”Prisning af produkter er en helt central disciplin når man driver virksomheder. Hvordan rammer man det rigtige prispunkt i forhold til hvor ens virksomhed er i sine livsfase og i forhold til det marked virksomheden befinder sig i? Der er ofte argumenter for både at hæve og sænke prisen, så der er sjældent et klart og entydigt svar. Vi gennemgår noget simpel pristeori og giver eksempler fra den virkelige verden.”
Kristian Emborg (billedet) fra Spor 3 afholder dette spændende tema om “Prisning”. Kristian har arbejdet med prissætning igennem flere af hans roller med start ups og bestyrelsesformandsposter. Emnet er evigt aktuelt om man driver en eksisterende forretning eller er ny-etableret.
Morgen netværksmødet afholdes i samarbejde med Lejre Kommunes Erhverv Lejre, kontorfælleskaberne Den Gamle Skole og Spor 3. Vi inviterer på netværk og relevant faglig Know-How sparring om aktuelle og relevante emner – både for de nye selvstændige og de mere etablerede selvstændige og mindre virksomheder. Alle deltagere får mulighed for en kort pitch imens kaffe og croissanter nydes, et fagligt indlæg med Q&A samt tid til netværk.
Og deltagerlisten deles inden mødet med deltagerne.
Tirsdag d. 13. august kl. 8.15-10 på Spor 3 i Lejre
Jonas Christensen (billedet) fra ElevateAI holder spændende indlæg med brug af cases og hjælper os med at se potentialet i mulighederne for offentlig og privat AI.
Jonas er kendt for sine brugbare oplæg og på hans linkedin side kan man blandt andet læse denne indsigt:
“En ny undersøgelse viser, at 78% af medarbejderne bruger “egne” AI-værktøjer, de selv har fundet, til arbejdet (BYOAI)… 🕵️♂️ Og hele 52% gør det i det skjulte og ønsker ikke at indrømme, at de bruger AI til væsentlige opgaver. 📈 Dette til trods for at brugerne rapporterer, at AI hjælper dem med at spare tid (90%), fokusere på deres vigtigste arbejde (85%), være mere kreative (84%) og nyde deres arbejde mere (83%).”
AI er et afgørende parameter for digitalisering, og her kommer vi ind på hvordan og hvorledes man som virksomhed, leder og ejer forholder sig.
Afholdes hos Cafe Gro, Tølløsevej 1, 4330 Hvalsø (stationsbygningen på Hvalsø Station), som også fortæller om deres socialøkonomiske virksomhed og åbning af caféen.
Tirsdag d. 27. august kl. 16-30-18 på Cafe Gro i Hvalsø
Hvad skal du vide og hvordan kommer du i gang med afsæt i det, du allerede gør i dag. I forbindelse med Lejre Kommunes klimauge er vi medvirkende til at skabe inspiration og dele viden.
Tilgangen er et oplæg, som vil give et hurtigt overblik, hvad er ESG (Environmental, Social and Governance) for noget, være håndgribeligt (hvordan kommer du i gang) og en efterfølgende workshop med drøftelser deltagerne imellem samt feedback fra oplægsholderne.
Anne Bobjerg Bank fra B Align: Hvad skal du vide og hvordan kommer du i gang med afsæt i det, du allerede gør i dag.Mange starter med CO2 beregninger samt klima- og bæredygtighedstiltag, som er super fint, men som på grund af omfang med indsamling af data og dokumentationskrav kan virke uoverskueligt. Jeg kommer derfor med tips til, hvordan man med udgangspunkt i det, man allerede gør i dag (”E´et” i ESG) kan komme hurtigt i gang med arbejdet med ESG og den bæredygtige omstilling.
Alice Nielsen fra unicitet [unikhed]: Model til implementering i virksomhedenCo-creation mellem virksomhedens aktører bidrager til en buttom up-effekt når man vil implementere grønne tiltag. I denne model får du belyst sammenhængskraft og medvirkende medarbejdere, som også gavner både S og G
Henrik Hammer (billedet) fra Vintre Mølle Destilleri: Eksempler fra hverdagenVand fra kilden og råvarer fra lokale leverandører, det lyder ligetil og simpelt. Henrik deler erfaringer og evt. faldgrubber, samt nogle gode og helt sikkert underholdende eksempler fra hverdagen med produktion af gin, whiskye mv.
Fredagsbar og smagsprøver: Vi deltager i Hvalsø Kulturnat hvor vi på vores fælles stand serverer smagsprøver. Her får vi også mulighed for at møde andre lokale borgere og erhvervsdrivende.
Fredag d. 6. september fra kl. 14 på Vintre Mølle Distiller og Hvalsø Kulturnat
Ofte glemmer vi at tage tilstrækkelig vare på os selv i en travl og hektisk hverdag.
I denne fyraftensworkshop får du mulighed for at udforske, hvordan situationer som påvirker dig negativt, faktisk er forholdsvist enkle at ændre på.
Workshoppens forventede udbytte bliver indsigt i en (måske) ny måde at tænke helse og trivsel, mærke på egen krop hvor let, noget kan ændres, bevisthed om at ændring er mulig, enkle værktøjer til at imødegå hverdagens udfordringer og inspiration og forhåbentlig rigtig mange gode ideer.
Teamet består af tre behandlere, som arbejder med et fælles fokus: menneske, sundhed og trivsel. Et unikt samarbejde indenfor Kinesiologi, Healing Massage, Coaching og Personlig Udvikling. Samarbejdets styrke er, at teamet med hver deres faglige kompetencer kommer omkring såvel mentale udfordringer som kroppens egen evne til at slippe gamle, uhensigtsmæssige mønstre, der kan lede til stress, depression og sygdom.
Tirsdag d. 10. september kl. 16.30-18.30 på Den Gamle Skole i Ejby
Nyt initiativ imellem Lejre Kommune og Vestergaard Company med formål, at vække de unges interesse for erhvervsuddannelserne. Der afholdes en årlig uddannelses- og karrieremesse for alle kommunens 8. klasses elever og deres forældre hos Vestergaard Company i Gevninge.
Onsdag d. 25. september fra kl. 15-20. Læs mere her
CVR nr: 36117281